www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Здравословните фермерски храни са хит на Балканите

25.02.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 2490 прочитания
A+ | A-

Здравословните фермерски храни са хит на Балканите

Мисията на фермерите за чиста храна, опазване на природата и здравето на хората ще бъде отличена от шестото издание на престижните Balkan Business Awards 2020. Церемонията ще се състои на 5 март в 5-звездния хотел Маринела, съобщава ВИП Комюникейшън.

Успехът на фермерските продукти у нас и на Балканите се дължи на изискването за качество - прясна, чиста и вкусна храна, произведена с внимание и справедливата цена. Всичко това предизвиква доверие у потребителя и формира собствена идентичност - за добро разпознаване на продуктите и изграждане на стабилни връзки с купувачите и установяване на лоялни взаимоотношения.

Сред номинираните е и новосъздадената фермерска фирма „Фамилия Милеви" ЕООД - семейна компания, целта на кояте е производството и дистрибуцията на висококачествени месни и млечни продукти. За да запази качеството на месните си храни фермата използва само висококачествено охладено българско свинско и телешко месо от доказани производители.

Внимателно се подбират и сертифицираните кравеферми, от които фирмата купува натурално прясно мляко за производството на млечните продукти. Всички продукти с марката „Фамилия Милеви“ са произведени от натурални продукти по традиционни български рецепти. Квалифициран персонал и специалисти с дългогодишен опит в производството на висококачествени хранителни продукти, следват критериите за вкус и качество на готовата продукция.

"В нашите продукти няма да намерите растителни мазнини, сухо мляко, заместители на месото, изкуствени оцветители и забранени консерванти", категорични са от "Фамилия Милеви".


Здравословните фермерски храни са хит на БалканитеЗдравословните фермерски храни са хит на БалканитеЗдравословните фермерски храни са хит на Балканите

Тагове: ЗдравословнифермерхранихитБалкани

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ