www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Женева 2020: БГ елмобил хит за туристите в Eвропа

25.02.2020 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2965 прочитания
A+ | A-

Женева 2020: БГ елмобил хит за туристите в Eвропа

Туристи ще разглеждат европейски столици с български еко автомобили на три и четири колела, произведени в Русе. Първият български производител на автомобили SIN Cars ще представи разработките си на автомобили за разходка на туристи - електрическа триколка(Рикша TUK TUK) и четириколесен открит автомобил на най-престижното автоизложение в света. Премиерата на eлектрическите модели E-TUK Ruse 500 и L City Sun e след броени дни на щанда на българската компания в Женева, където ще бъдат демонстрирани последните новости в автомобилната индустрия от цял свят.

Освен за разходки на туристи, на базата на многофункционалната платформа Sin Cars предлага и L City Utility, който е специално разработен за куриерски доставки и транспорт в големите градски центрове. Редица европейски компании вече проявяват интерес към sightseeing автомобилите, които предлагат 360 - градусова гледка. Триколката е разработена по поръчка на френската компания Mondial Tuk Tuk и ще бъде ексклузивно произвеждана за тях. В първата си година най-малко 50 от българските електрически триколки ще разхождат туристи из Европа.

Автомобилът L City Sun e първият в света с подобни размери и хомологация М1, предназначен за движение по пътищата и разработен предимно за превозване на туристи от и до хотели, разглеждане на градски забележителности или просто за разходка. L City Sun има 8 + 1 места и e единствен по рода си в света. Това е петото участие на русенската компания на най-лъскавото автоизложение в света.

И този път SIN Cars няма да изневери на имиджа си и ще покаже бутиков суперавтомобил
- SIN R1 650 e нова, ексклузивна разработка, сглобена в Италия с ново управление на скоростната кутия. Суперколата развива до 300 + км/ч и ускорява до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди. Новостите в уличния вариант на SIN R1 са от технически до фин интериор, изработен от една от най-добрите италиански компании за дизайн. Миналогодишната му версия привлече вниманието към родната компания и SIN R1 вече се движи по улиците на Европа, САЩ и Австралия.

В Женева SIN Cars Industry ще представи още модели от еко серията си - L CITY Utility 2020 в категория М1 - електромобил за превоз на пътници и товари, чиято основна функция е да зарежда и обслужва магазини, заведения и институции, които се намират в центровете на големите градове. Различните модификаци варират от малки камиони за доставка до леки автомобили, а изцяло електрическият пробег е до 400 км.
 
След месец компанията SIN Cars Industry ще се листва на борсата и ще набира средства чрез публично предлагане на около 30% от акциите си на Българската фондова борса. Целта е финансиране на новите екопроекти на компанията, които се радват на интерес и от чуждестранни инвеститори.


Женева 2020: БГ елмобил хит за туристите в EвропаЖенева 2020: БГ елмобил хит за туристите в EвропаЖенева 2020: БГ елмобил хит за туристите в EвропаЖенева 2020: БГ елмобил хит за туристите в Eвропа

Тагове: Женева 2020SINБГелмобилхиттуристEвропа

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ