www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Асен Блатечки пробва един от най-мощните мотори в света

21.02.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 3996 прочитания
A+ | A-

Асен Блатечки пробва един от най-мощните мотори в света

Спортен и агресивен – това е предпочитаният тип мотор за родния актьор, популярен със страстта си към скоростта на две колела. Точно с тези две качества го спечели презентираният вчера лимитиран модел с едни от най-впечатляващите спецификации в света.

Oфициалното представяне на един от най-мощните мотори бе в шоурума на Triumph, а Асен Блатечки не се сдържа да се качи на легендарния британски звяр, за да усети „пулса му“ и да чуе тонизиращия му рев. Моделът е уникален и трудно може да се види във всички точки на света и феновете на мото преживяванията имаха привилегията да го видят отблизо вчера. Неслучайно носещ името „Ракета“ или Rocket 3 TFC , e 546-и сред 750 бройки в цял свят.

"Свикнал съм и предпочитам по-спортни модели, които имат по-агресивен характер", сподели Асен Блатечки, който е популярен с това, че обича да разпуска, тръгвайки на дълъг път с рок музика на макс.
 
Rocket 3 TFC е спортен модел, идеален за дълги приключения на пътя, за извънградски преживявания, отзивчив на управление и гъвкав във всякакви ситуации.

Това е най-мощният Triumph до момента, който осигурява 225 Нм (най-големият въртящ момент в света) и 182 к.с. мощност. Притежава индивидуално изработени, уникални шумозаглушители Arrow с декоративни капаци от въглеродни влакна, за невероятен саундтрак с дълбоко ръмжене.

Моделът е базиран на серийния R. При него има изправено кормило, по-прибрани степенки и по-агресивна, по-спортна стойка.


Асен Блатечки пробва един от най-мощните мотори в светаАсен Блатечки пробва един от най-мощните мотори в светаАсен Блатечки пробва един от най-мощните мотори в светаАсен Блатечки пробва един от най-мощните мотори в света

Тагове: Асен Блатечкипробванай-мощнимоториTriumph

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ