www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Професионални ски и сноуборд уроци - безплатно за Живей Активно!

20.02.2020 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 1355 прочитания
A+ | A-

Професионални ски и сноуборд уроци - безплатно за Живей Активно!

Уроци по ски и сноуборд за начинаещи ще очакват всички желаещи на 29 февруари напълно безплатно в рамките на първото по рода си зимно Нестле за Живей Активно! в Боровец. Всеки, дошъл със собствена екипировка, може да получи професионалните съвети на учителите от Бороспорт.

Уроците по ски или сноуборд ще се проведат между 10.00 и 11.00 ч. и 14.00 – 15.00 часа в ски-училище Бороспорт, които са и партньори на събитието. Необходимо е предварително записване на е-mail: info@borovets-bg.com, а местата са ограничени.
 
Според последни проучвания от 2019 година 66% от хората са склонни да отложат тренировката си или изобщо да не я проведат през зимата – поради ниските температури, леда и снега. Нивата на физическа активности са обикновено по-ниски по време на зима и това е в още по-голяма степен валидно за децата, тъй като родителите се притесняват от настинки или инциденти.

Сред останалите снежни активности на 29 февруари ще бъдат: съвети по сноуборд от момичетата от Wild-berries; ски съвети от най-успешния български скиор Петър Попангелов, както и полезни лекции, демонстрации и забавно търсене на съкровища, които ще помогнат на участниците да се запознаят отблизо с планината и да разберат как да реагират в различни по трудност ситуации с Планинската Спасителна Служба, Школата по алпинизъм и катерене и BEFSA; най-малките активни почитатели на зимата ще могат да се пързалят с шейни и да правят креативни и готини снежни човеци.

През последните 14 години инициативата Нестле за Живей Активно! даде възможност на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се включили, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.


Професионални ски и сноуборд уроци - безплатно за Живей Активно!

Тагове: ПрофесионалнискисноубордуроцибезплатноЖивейАктивно

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ