www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема“ знае повече (трейлър)

12.02.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2070 прочитания
A+ | A-

Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема“ знае повече (трейлър)

Този петък, 14 февруари, светът неизбежно отново ще се върти около любовта! В Деня на влюбените "Ема" кани всички (дори най-заклетите скептици и неромантици) в киносалоните за среща с една от най-обичаните героини от непреходното творчество на Джейн Остин – очарователната, красива и умна Ема Уудхаус.

Тя ще ни запознае с тайните на любовта и тънкостите на сватосването, защото когато стане дума за повика на сърцето и намирането на перфектната половинка, Ема знае най-добре. Скоро обаче ще открие, че любовта крие изненади и за самата нея.

Новата възхитителна адаптация на обичаната класика на Остин Ема. е идеалният подарък за празника, който може да направите на вашия партньор или на човека, чието сърце искате да спечелите, а защо не и на самите себе си. Прелестната Ема, в чиято роля влиза младата актриса Аня Тейлър-Джой (Вещицата, Стъкления), ще покори сърцата ви с този забавен разказ за откриването на любовта, загубата на контрол и извоюването на щастлив край.
 
Въпреки че е твърдо решена самата тя никога да не се омъжи, Ема Уудхаус вярва, че е изключително умела в създаването на романтични съюзи. След първия си голям успех (разбира се, определян като такъв от самата Ема) в сватовничеството, тя се заема да намери подходящ партньор за своята нова приятелка Хариет Смит. Въпреки че произходът на Хариет не е от отбрано потекло, Ема е убедена, че тя заслужава да бъде съпруга на джентълмен от най-висока класа и избира за нея местния викарий мистър Елтън вместо истинския обект на желанията на Хариет Робърт Мартин – преуспял фермер, но все пак фермер.

Режисьор на "Ема" е известната фотографка Отъм Де Уайлд, а сценарият, адаптация по едноименния роман на Джейн Остин, е дело на Елинор Катън. Освен Аня Тейлър-Джой като Ема, във филма участват Джон Флин, Бил Наи, Миа Гот, Миранда Харт, Джош О‘Конър, Калъм Търнър, Рупърт Грейвс, Джема Уилан, Амбър Андерсън, Таня Рейнолдс, Конър Суинделс и др. Ще се влюбите в "Ема" този Свети Валентин само в кината.Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема“ знае повече (трейлър)Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема“ знае повече (трейлър)Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема“ знае повече (трейлър)Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема“ знае повече (трейлър)

Тагове: МислитезнаетенещолюбовЕмаповечетрейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ