www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Brabus ще произвежда бронирана Mercedes G-Класа

11.02.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 1440 прочитания
A+ | A-

Brabus ще произвежда бронирана Mercedes G-Класа

Немските тунери от ателие Brabus решиха да произвеждат бронирани автомобили. За целта създадоха фирмата Invicto, първи продукт на който стана коршумонепробиваемият "Гелендваген". Бронираната Mercedes-Benz G-Класа е получил защита, която се закрепва към конструкцията по безшевен метод. В крайна сметка "кубчето" е способно да издържи стрелба от автомат "Калашников" и взрив на граната под дъното.

За да издържи бронята, която е направила джипката почти с 1000 кг по-тежка, бяха подсилени рамата, предното и задното окачване. Освен това, на "кубчето" са поставени по-яки пружини, мощни спирачки (401 мм отпред и 380 мм отзад), както стабилизатори и амортисьори с увеличен диаметър.

Бронираната Mercedes G-Класа ще бъде достъпна в два варианта: Mission и Luxury. Първият, освен всичко, е подготвен за офроуд и е с лебедка. А вторият, както си личи от наименованието, е станал по-луксозен. В основата на всичко е "кубчето" с мощност 800 к.с.

Бронезащитните джипки ще започнат да се произвеждат през първата половина на 2020 година. Стойността на тунингования всъдеход не се съобщава.


Brabus ще произвежда бронирана Mercedes G-КласаBrabus ще произвежда бронирана Mercedes G-КласаBrabus ще произвежда бронирана Mercedes G-Класа

Тагове: BrabusтунингпроизвеждаброниранMercedesG-Класа

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ