www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бойко Кръстанов – с талант на футболист

07.02.2020 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: | 831 прочитания
A+ | A-

Бойко Кръстанов – с талант на футболист

Очаквано всяко момче рита футбол. А колко могат да жонглират с топката до 84? Такава демонстрация показа талантливият актьор Бойко Кръстанов, предизвикан от Ицо Хазарта и NESCAFÉ 3in1 за кампанията „Разбий представите, покажи таланта си“.

„Футболът ме влече от малък, даже сигурно щях да съм футболист, ако не се бях запалил по актьорството. Това го знаят само приятелите ми, с които ритаме в квартала всяка събота. Включвам се в кампанията да опознаем човека отсреща, преди да го съдим, защото забелязвам, че хората в днешно време консумират бързо, преценяват бързо, дават бързи оценки“ - коментира Бойко и призова в своя профил хората да бъдат смели и да показват своите умения.

Именно тези умения вече търсят Ицо Хазарта и NESCAFÉ 3in1. Всички над 16 години, могат да изразят своя талант като заснемат видео и го качат в плейлиста на NESCAFÉ 3in1 #ChatBeforeYouJudge. Как става това, може да научите на nescafe.bg. 10 от 20-е най-харесвани клипа ще бъдат победителите, които получават по 2020 лв., за да развият своя талант.


Бойко Кръстанов – с талант на футболист

Тагове: Бойко Кръстановактьорталантфутболист

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ