www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новото Renault Captur у нас от 32 490 лв. с ДДС

05.02.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 2999 прочитания
A+ | A-

Новото Renault Captur у нас от 32 490 лв. с ДДС

Официално бяха разкрити цените на новото Renault Captur за България. Те започват от 32 490 лв. с ДДС за версия Life TCe 100 и 35 690 лв. с ДДС за версия Life dCi 95. Налични за поръчка са двигатели TCe 100, TCe 130, TCe 155, dCi 95 и Blue dCi 115, с ръчна или автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

Новото Renault Captur прави своята първа публична изява на 5 ноември 2019 г. Изцяло променен, запазвайки всички качества, които го направиха успешен, новото Renault Captur разширява още повече възможностите за външни и вътрешни персонализации.

С увеличаването на размерите му (11 см по-дълго и почти 2 см по-широко), новото Renault Captur мисли за своите пътници и им предлага повече пространство, повече комфорт и повече обем на товара. Това увеличава възможностите за модуларност с плъзгаща седалка на 16 см, две височини на пода на багажника, възможност за товарене на предмети с дължина 1,57 м и предлага 27 л умело разпределени места за съхранение в купето.
 
Интериорът е преживял революция както по отношение на стил, така и на качество. Новите материали, модерното персонализиране (налични са 14 комбинации и 8 светлинни атмосфери), комфортът и ергономията ви носят ново изживяване. Новата мултимедийна система EASY LINK предлага най-доброто от съвременните технологии, като например репликацията на смартфон или Google Търсене.

Моделът предлага също така пълен набор от двигатели и нива на оборудване от лансирането си. Поръчките за колата стартираха от началото на февруари.


Тагове: НовотоRenaultCapturу наслв.ДДС

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ