www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Първа снимка от чисто новия Mercedes-Benz S-Class!

29.01.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5317 прочитания
A+ | A-

До официалния дебют на новото поколение Mercedes-Benz S-Class остава доста време - със сигурност поне половин година, но вече можем да погледнем към луксозния седан благодарение на шпионска снимка.

Радостната новина е, че прототипът няма никакъв камуфлаж по екстериора си. Макар и с доста ниско качество, снимката ни разкрива еволщционния дизайн на флагманския модел от немската фирма.

Макар и да е доста рано да потвърдим, можем с голяма доза увереност да твърдим, че новият S ще има няколко електрифицирани задвижвания.

В скорошно интервю шеф на Mercedes призна, че следващият S-Class почти със сигурност ще получи и V12 опция. Ола Калениус, CEO на Daimler, коментира пред GT Spirit по време на изложението в Гуангджоу, че 12-цилиндровият мотор все още може да бъде подобряван, за да отговори на емисионните стандарти.

Най-вероятният сценарий за следващия S-Class изглежда не внедряването на чисто нов мотор, а доработването на настоящия до състояние, в което той може да остане в продажба поне 5-6 години. Груба сметка показва, че ще имаме V12 предложение от Mercedes поне до 2025 година, ако информацията към момента е коректна.

През изминалото лято Mercedes тестваше новия си модел и на родна земя, където най-вероятно ще бъдат разработени част от софтуерните му технологии.Тагове: s-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ