www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Класиката "Блус Брадърс" в „Люмиер Лидл” на 31 януари

22.01.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1639 прочитания
A+ | A-

Класиката "Блус Брадърс" в „Люмиер Лидл” на 31 януари

Един от най-забавните мюзикъли от 80-е ще предизвика истински комичен екшън в кино „Люмиер Лидл” на 31 януари от 19:00 часа. Хитовата класика „Блус Брадърс” (“The Blues Brothers”) ще има своя прожекция в рамките на фестивала „Ах, този мюзикъл”, организиран от продуцентите на Киномания. Това лято се навършват 40 години от създаването на филма, който и днес продължава да печели сърцата на милиони хора по света.
 
Ако трябва да използваме три думи, които най-добре описват този мюзикъл, то със сигурност бихме го определили като смешен, увлекателен и екстравагантен. Тихата лудост, която движи братятa Джейк и Елууд, ще Ви позволи да споделите чудесни моменти на забавление и хлапашко удоволствие, перфектно съчетали комичния екшън и отличните музикални изпълнения.

Сред звездния актьорски състав на филма са едни от най-добрите соул-изпълнители като Джеймс Браун, Арета Франклин и Рей Чарлс, както и джаз легендата Каб Калоуей. „Това, което е важно зрителят да запомни от този филм, е че Джон Белуши (в ролята на Джейк) и Дан Акройд (в ролята на Елууд) използват собствената си известност и съсредоточават светлината на прожекторите върху тези страхотни изпълнители”, споделя в свое интервю режисьорът на филма Джон Ландис и допълва, че именно “Блус Брадърс” връщат на мода соул музиката във време, в което публиката слуша предимно диско.


Класиката "Блус Брадърс" в „Люмиер Лидл” на 31 януари

Тагове: КласикаБлус БрадърсЛюмиерЛидл31 януари

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ