www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новак Джокович рекламира Peugeot e-208 (видео)

21.01.2020 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 2081 прочитания
A+ | A-





Новак Джокович рекламира Peugeot e-208 (видео)

Пежо стартира новата си международна рекламна кампания „Move to Electric“, залагайки на своя посланик Новак Джокович, който вече изигра първия си мач в Откритото първенство на Австралия, провеждащо се в Мелбърн от 20 януари до 2 февруари 2020 година. Кампанията на френската марка представя елмобила е-208 и се фокусира върху електрификацията на Peugeot.

С 210-годишна история, с електрически и хибридни двигатели и със стратегията „Купи своя автомобил Peugeot, избери своя силов агрегат“, Пежо влиза уверено в ерата на енергийния преход. Чрез тази кампания Новак Джокович отправя силно послание: на 7-годишна възраст той знае, че бъдещето му няма да е скучно.

Лесно е да се направи паралел между неговата история и тази на Peugeot, чието обещание е да предложи вълнуваща и уверена визия за бъдещето #UNBORINGTHEFUTURE. С участието си в тази кампания и с емблема „Electric“ на ръкава на тениската си, номер 2 в световната ранглиста по тенис за мъже подчертава своята осъзнатост по отношение на опазването на околната среда и подкрепя стратегията за електрификация на Пежо.



Тагове: Новак ДжоковичтенисрекламарекламираPeugeote-208

Снимки







Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ