www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новите самостоятелни плакати на героите от "Соник: Филмът"

21.01.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2651 прочитания
A+ | A-

Новите самостоятелни плакати на героите от "Соник: Филмът"

Какво се случва, когато един от най-емблематичните комедианти на всички времена се изправи срещу любимия иконичен герой от детските компютърни игри? Случва се "Соник: Филмът". Дългоочакваната приключенска продукция ще превземе кината през месец февруари и ще ни запознае с нови, колоритни образи, които се появяват в живота на добронамерения син герой и го обръщат с главата надолу.
 
Нови оригинални самостоятелни плакати на главните герои ще зарадват всички почитатели на филма, вдъхновен от една от най-популярните поредици компютърни игри на всички времена Sonic the Hedgehog на SEGA. Сред тях са Джеймс Марсдън, който се превръща в пазител на готиния таралеж, получавайки прозвището Царят на поничките, както и неговата прекрасна половинка Мади, в чиято роля влиза Тика Съмптър (Ченге за един ден, Ченге за един ден: Мисия Маями).

Останалите плакати са отредени на неподражаемия Джим Кери и, разбира се, „звездата“ на продукцията – уникалният Соник. Под прицела на безкомпромисния доктор Роботник (Джим Кери), известен и арогантен учен, застава именно той.

Неговата необикновена дарба да бъде адски бърз и благодарение на нечовешката скорост, която развива, да се справя с безброй ситуации, се превръща в новата научна амбиция на безскрупулния безскрупулния учен. Колко много обрати и драматични решения ще настъпят и дали Соник наистина има място на Земята, ще разберем съвсем скоро и то…по най-бързия начин!

Режисьор на "Соник: Филмът" е Джеф Фаулър, а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Тору Накахара и Такеши Ито. "Соник: Филмът" връхлита в кината на 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.Новите самостоятелни плакати на героите от "Соник: Филмът"

Новите самостоятелни плакати на героите от "Соник: Филмът"Новите самостоятелни плакати на героите от "Соник: Филмът"Новите самостоятелни плакати на героите от "Соник: Филмът"

Тагове: НовиплакатигероиСоникФилмът

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ