www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

16.01.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2199 прочитания
A+ | A-

"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

Този петък най-сетне ще се срещнем с гениалния странник Доктор Дулитъл, неговата необикновена компания от приятели и невъобразимото приключение, към което ще ни поведат. Дългоочакваната продукция, вдъхновена от романа на писателя Хю Лофтинг „Пътешествията на доктор Дулитъл“, представя суперзвездата Робърт Дауни Джуниър в изключително ексцентрична нова светлина и само засилва любопитството на зрителите.

Още един повод за внимание и силен интерес към Доктор Дулитъл бе и бляскавата световна премиера, която се състоя на 12 януари в Regency Village Theatre, Лос Анджелис. Звездният актьорски състав, създателите на филма, както и стотици фенове уважиха събитието и бяха съпричастни с общата еуфория от задаващата се зрелищна продукция.

Напълно в тон с темата на филма и животинския свят, който той представя, „червеният“ килим всъщност беше избран в зелено. Акцент на вечерта бяха и актьорите, издържани в стилни тоалети, и точно както и във филма – задружна, весела компания, която се забавлява съвсем искрено заедно с всички останали гости.

Робърт Дауни Джуниър, Майкъл Шийн, младите и талантливи Кармел Ланиадо и Хари Колет бяха част от звездите на събитието. А холивудските знаменитости Селена Гомез, Рами Малек, Джон Сина, които подариха гласовете си на някои от най-емблематичните говорещи животни в Доктор Дулитъл, също блестяха от зеления килим и допълваха приказната атмосфера на световната премиера.

След като Робърт Дауни Джуниър направи специално приветствие към българските зрители, сега е ред на нов видеоматериал, посветен на филма и искрения ентусиазъм на актьора именно той да бъде иконичния образ, познат от класическото произведение който се завръща за нов живот. Какво можем да очакваме и какви са емоциите, които "Доктор Дулитъл" провокира, разберете сами с новото видео зад кадър.

С много усмивка, мъдри послания и положителна енергия "Доктор Дулитъл" завладява киноекраните от утре, 17 януари на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия."Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

Тагове: ДокторДулитълбляскавагалапремиеравидеозад кадърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ