www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Витоша Ауто" вече е дилър и на Alfa Romeo и Jeep

20.01.2020 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 2992 прочитания
A+ | A-

"Витоша Ауто" вече е дилър и на Alfa Romeo и Jeep

Досегашният официален партньор на Infiniti в България „Витоша Ауто“ става представител и на две нови марки. Компанията започва да отговаря и развива емблематичните спортни автомобили, с безкомпромисно пътно поведение, интуитивни високи технологии и отличителен дизайн – Alfa Romeo.

Легендарната американска марка Jeep, която налага в автомобилния сегмент 4х4 системите е вторият бранд, който ще се предлага от екипа на „Витоша Ауто“. Гамата на Jeep в наши дни обхваща от комфортни и атрактивни компактни джипове, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени. Всяка една от марките е впечатляваща в своя сегмент, а общото между двете, освен най-новите високи технологии, вече е и представителят за България.

Новите клиенти на двете топ марки Alfa Romeo и Jeep, закупени от „Витоша Ауто“, ще могат да се възползват от прословутото ненадминато 7-звездно обслужване, което собствениците на Infiniti вече добре познават. Това е едно различно премуим отношение, което е организирано в услуга към клиента и насочено към разбирането на неговите нужди.

Компанията запазва предлагането на заместващ автомобил, 24/7 Care Center, както и Fly Care услугата за посрещане и изпращане на летище „София“. „Витоша Ауто“ продължава и познатата и наложена програма Fair Play, която дава възможност за обратно изкупуване на настоящата кола на клиента на посочена от него пазарна цена.

„Стартирането на новия проект Alfa Romeo и Jeep в България е предизвикателство за екипа на „Витоша Ауто“, което ние посрещаме с увереността на опита ни и ентусиазма на новото начало. И двете марки са доказали се във времето легенди, които ние сме мотивирани да представим и обслужваме в нашите дилърства по възможно най-добрия начин.“, сподели Владимир Еленков, управител на „Витоша Ауто “.


"Витоша Ауто" вече е дилър и на Alfa Romeo и Jeep"Витоша Ауто" вече е дилър и на Alfa Romeo и Jeep"Витоша Ауто" вече е дилър и на Alfa Romeo и Jeep

Тагове: Витоша АутодилърAlfa RomeoJeep

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ