www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Bentley представи финалната версия на седана Mulsanne

15.01.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 928 прочитания
A+ | A-

Bentley представи финалната версия на седана Mulsanne

Британската компания Бентли представи финалната версия на седана Mulsanne - изпълнението 6.75 Edition. Автомобилът, създаден от придворното тунинг-ателие Mulliner, се отличава с особен декор на каросерията с черни гланцирани елементи, хромирани части във фаровете и стоповете, черни 21-цолови джанти.

Интериорът е изпълнен от кожа (достъпни са четири цветови варианта) със сребърни акценти и специален шев, а предният панел е украсен с тъмен алуминий. Специалната версия на Bentley е посветена на 6,75-литровия V8 двигател с мощност 537 конски сили, затова схематично изображение на двигателя се появява на часовника и приборите в кабината.

Самият двигател ще получи всмукателен колектор в черно вместо традиционното сребристо. Ще напомним, че 6,75-литровият бензинов V8 е използван за пръв път в модела Bentley S2 през 1959 г. и оттогава двигателят, който многократно се модернизира, се превърна в една от характеристиките на марката. Тиражът на изданието Bentley Mulsanne 6.75 ще бъде 30 екземпляра.


Bentley представи финалната версия на седана MulsanneBentley представи финалната версия на седана MulsanneBentley представи финалната версия на седана MulsanneBentley представи финалната версия на седана Mulsanne

Тагове: BentleyпредставифиналверсияседанMulsanneНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ