www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият Cadillac Escalade дебютира на 4 февруари

13.01.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3661 прочитания
A+ | A-

Cadillac ще покаже петото поколение на върховия си SUV Escalade по време на седмицата на Оскарите в началото на февруари. По-точно, премиерата на луксозното возило е насрочена за 4-ти февруари в Лос Анджелис.

Новият Escalade ще дели обща платформа с Chevrolet Suburuban, който се появи само преди няколко седмици. Голямата технологична новост ще бъде преминаването към независимо задно окачване.

Задвижването най-вероятно ще бъде поверено на вече съществуващ V8 мотор от гамата на General Motors. Първоначалните очаквания за специален мотор за Escalade отпадат към този момент по финансови причини.

От американската компания вече пуснаха първа частична снимка от интериора, която разкрива огромен екран, доминиращ арматурното табло. Дисплейът използва OLED технология и има размер от 38 инча по диагонал. По гъстота на пикселите екранът превъзхожда 4К телевизорите двойно.

Говори се и за изцяло електрическа версия през 2023 година, която ще се сглобява в Детройт. Сегашният Escalade се прави в Тексас.Тагове: escaladeНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ