www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Продават първото копие от кабриолета Lexus LC 500 Convertible на търг

13.01.2020 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 1475 прочитания
A+ | A-

Продават първото копие от кабриолета Lexus LC 500 Convertible на търг

На автомобилното изложение в Лос Анджелис Lexus представи новия кабриолет LC 500 Convertible. Тогава японската марка обяви, че първият екземпляр от колата ще бъде продаден на търг от Barrett-Jackson.

Известно е вече, че това ще бъде действително ексклузивен автомобил. Търгът е насрочен за 17 януари. На желещите за покупка ще бъде предложен единственият по рода си Lexus LC 500 Convertible Inspiration Series Launch Exclusive 1 Of 1.

Освен това дълго наименование и производствен номер VIN 100001, кабриолетът се отличава със синя каросерия с акцентиране на нюанса „Liquid Platinum“ върху огледалата и оптичните рамки. Автомобилът също така има ексклузивни 21-цолови ковани лети джанти в цвят течен графит с контрастни черни акценти и високоефективна спирачна система с уникални сини спирачки. Плюс, бяла полуанилинова кожена тапицерия и уникални карбонови врати.

Под капака на ексклузивния Lexus LC 500 Convertible Inspiration Series Launch Exclusive 1 Of 1 се намира стандартният за модела 5,0-литровият атмосферен V8, мощността на който съставлява 477 к.с., а максималният въртящ момент е 540 Нм. Двигателят работи в комплект с 10-степенния "автомат" Direct Shift.

Началната стойност на кабриолета за аукциона все още не е съобщена, но е известно, че всички спечелени пари ще отидат за благотворителност. Купувачът, в допълнение, ще получи специално удостоверение плюс програма за обучение на шофьори Lexus Performance Driving Experience, тридневно хотелско настаняване за двама в Pebble Beach Resort и игра на голф и специалния комплект за багаж Zero Halliburton.


Продават първото копие от кабриолета Lexus LC 500 Convertible на търгПродават първото копие от кабриолета Lexus LC 500 Convertible на търгПродават първото копие от кабриолета Lexus LC 500 Convertible на търг

Тагове: ПродаваткопиекабриолетLexusLC 500Convertibleтъргаукцион

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ