www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Заработи първият обект на Shell Recharge в Централна и Източна Европа

10.01.2020 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 1541 прочитания
A+ | A-

Заработи първият обект на Shell Recharge в Централна и Източна Европа

Shell започна да си проправя път в сферата на зареждането на елмобили в Централна и Източна Европа, като откри първата си станция за високоскоростно зареждане в Унгария в партньорство с оператора на зарядни мрежи IONITY. Беше отворен и първият обект на Shell Recharge – глобалния бранд на Shell за зареждане на електрически превозни средства. И двете зарядни точки позволяват на шофьорите да зареждат автомобилите си в търговски комплекси Shell, докато са на път.

С отварянето на първата си станция за високоскоростно зареждане съвместно с IONITY, която се намира на магистрала M7 до езерото Балатон в Унгария, Shell ще помогне на шофьорите на електромобили да улеснят пътуванията си на по-дълги разстояния. Всяка от четирите точки има потенциал за зареждане от до 350 kW. Със станциите за високоскоростно зареждане са необходими до 10-15 минути, за да се заредят електрическите превозни средства от ново поколение, което ги прави до три пъти по-бързи от сегашните зарядни устройства, достъпни за водачите.

До края на 2021 г. IONITY цели да изгради общо 21 станции за зареждане в търговски обекти Shell в Централна и Източна Европа, покривайки Чехия, Унгария, Полша, Словакия и Словения. Shell работи активно за разширяването на мрежата си от обекти за зареждане на електромобили и в България в партньорство с Eldrive. Компанията разполага с 11 бързозарядни станции (50 kW), позиционирани в 11 търговски комплекса Shell на ключови локации в страната.


Заработи първият обект на Shell Recharge в Централна и Източна ЕвропаЗаработи първият обект на Shell Recharge в Централна и Източна ЕвропаЗаработи първият обект на Shell Recharge в Централна и Източна ЕвропаЗаработи първият обект на Shell Recharge в Централна и Източна Европа

Тагове: ShellRechargeЦентралнаИзточнаЕвропаелмобилзаряднастанция

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ