www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW 3-Series GT вече е извън ценовите листи

06.01.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3796 прочитания
A+ | A-

През 2020 година клиентите на BMW няма да имат възможността да специфициран чисто нов модел 3-Series Gran Turismo. Това става ясно от репортаж на Autocar, в който се посочва, че колата вече не е официално в продажба.

Производството е приключило малко по-рано, в края на миналата година, и налични към момента са само ограничен брой автомобили на склад.

През следващите 12 месеца на годината дилърите на марката няма да предлагат 3GT по каталог, но възможността за закупуване на някоя от вече произведените бройки ще бъде налична.

Мнозина определят 3-та Серия Гран Туризмо като хечбек версията на "Тройката". Формата на купето обаче остана недоразбрана от повечето клиенти, които избираха или седана, или комбито от серията.

BMW коментира, че SUV сегментът също има своят принос за отказа от просторния модел - немалка част от клиентите избират X3 вместо 3 GT, което пък рефлектира сериозно върху продажбите.

BMW обяснява, че решението не е свързано изцяло с представянето на модела на пазара. Вместо това, компанията иска да опрости гамата си и да премахне версиите, които не са достатъчно доходоносни.Тагове: 3-series gtbmwНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ