www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В Турция показаха елмобилите TOGG

01.01.2020 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 2042 прочитания
A+ | A-

В Турция показаха елмобилите TOGG

Поредното предложение за елмобил този път идва от Турция. Компания TOGG беше създадена едва през лятото на 2018 г., а в края на 2019 г. проведе презентация, на която показа прототипи на два модела и разказа за перспективите за развитие на гамата.

Към 2030 г. TOGG планира да започне производството на пет модела: два кросоувъра, седан, хечбек и миниван. Засега са представени само два елмобила, които ще се появят на пазара първи - средноразмерният кросоувър C-SUV и четиривратката C-Sedan.

Разработчиците обаче пазят в тайна техническите подробности. Известно е само, че в основата на всички модели е залегнала създадена от нулата платформа с колесна база 2800 мм.

С дизайна на екстериора на турските елмобили са се занимавали специалисти от прочутото ателие Pininfarina. В серийните машини е обещан автопилот от трето ниво. Самите елмобили би трябвало да се доберат до конвейера през 2022 година.


В Турция показаха елмобилите TOGGВ Турция показаха елмобилите TOGGВ Турция показаха елмобилите TOGGВ Турция показаха елмобилите TOGG

Тагове: ТурцияпоказаелмобилTOGG

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ