www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Наградиха най-добрите ни мотоциклетисти за 2019 г.

23.12.2019 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 1418 прочитания
A+ | A-

Наградиха най-добрите ни мотоциклетисти за 2019 г.

На тържествена церемония в Парк Хотел „Москва” в София бяха наградени най-добрите БГ състезатели по мотоциклетизъм за 2019 година. Сред много гости от страната и чужбина 112 отличия получиха пилотите в различните класове и дисциплини, които взеха участие в кръговете от Републиканските и BMU Европейски шампионати за отминаващата година.

Сред официалните лица бяха Румен Петков – председател на Орг.комитет на Гран При България, д-р Волфганг Сръб – почетен президент на Европейския мотоциклетен съюз, Николета Олариу – вицепрезидент на Европейския мотоциклетен съюз, Стелиос Корелис – президент на Гръцката мотоциклетна федерация, Зоран Трайковски- президент на мотоциклетната федерация на Северна Македония и Наргиз Йозген – генерален секретар на Турската мотоциклетна федерация.
 
„Изпращаме една трудна, но и много успешна година. България има 17 европейски шампиони в различните дисциплини, както и станахме носители на трите най-престижни отборни купи за 2019-а. Това ни прави много горди от постигнатото и благодаря от сърце на всички за усилията, които положиха през годината. Пожелавам на всички здраве и весело посрещане на празниците”, каза Румен Петков – председател на Орг. комитет на Гран При България.


Тагове: Наградинай-добримотоциклетист2019

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ