www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford може да разработи по-малък Mustang Mach-E на платформа на VW

27.12.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2425 прочитания
A+ | A-

Доста интересна информация за намеренията на Ford долетя от другата страна на Океана. Според местни автомобилни издания, от Синия Овал обмислят допълнение към новия си електрически модел Mustang Mach-E под формата на по-малко и евтино предложение.

Нещо повече - смята се, че това возило може да се базира на платформата МEB, която Volkswagen разработи за всичките си бъдещи модели, задвижвани от батерия и електромотор.

Както е известно, Ford и Volkswagen подписаха споразумение по-рано тази година, което се очаква да се разрастне в нови партньорски проекти.

Все пак, архитектурата на немците не може лесно да бъде използвана от американската компания. Предстои да стане ясно дали различни промени по нейната структура ще позволят на инженери и дизайнери от Ford да създадат дизайн, който да прилича до голяма степен на Mustang Mach-E.

Добрата новина е, че MEB може да се ползва за автомобили със задно, предно и двойно предаване, както и за батерии с различни размери.Тагове: mustangНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ