www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дискордиа с престижната награда „True Leaders“ за втора поредна година

17.12.2019 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 1215 прочитания
A+ | A-

Дискордиа с престижната награда „True Leaders“ за втора поредна година

Дискордиа, един от лидерите в транспортно-логистичните услуги в България и Европа, за втора поредна година е „True Leader“. Наградата отличава водещите компании в България, които имат значими бизнес постижения. Дискордиа е единственият представител на транспортния бранш с отличие от конкурса.

Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group. Дискордиа заслужи наградата „True Leader“ благодарение на отличните си резултати в няколко основни направления, които се разглеждат при определянето на победителите в конкурса – висока доходност, увеличение на екипа, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

Отличието от името на Дискордиа получи Димитър Секулов, директор „Собствен транспорт“, по време на стилна церемония, на която присъстваха повече от 200 мениджъри на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

„Тази награда е поредното признание за нашата компания. В същото време е и огромна мотивация да продължаваме да се развиваме и да внедряваме иновативни решения и процеси в транспортния сектор. Зад това отличие стои усърдната работа на целия ни екип. Плановете ни са и занапред да инвестираме в най-новите технологии и да поставяме най-високите стандарти в бизнеса“, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

Последната година бе изключително успешна за Дискордиа. Компанията отбеляза впечатляващ ръст и запази лидерската си позиция в сектора. Дискордиа успя да разрасне екипа си до значимите 1120 служители и да обнови и разшири офисите си както в България, така и в Украйна и Румъния. Компанията увеличи собствения си автомобилен флот със 160 автомобила, като планира да добави още 240 през следващата година.


Дискордиа с престижната награда „True Leaders“ за втора поредна годинаДискордиа с престижната награда „True Leaders“ за втора поредна година

Тагове: ДискордиапрестижнанаградаTrue Leadersвторапореднагодина

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ