www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Владо Пенев в "Епизод Две" на колекция "КРИСТАЛ"

16.12.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 1885 прочитания
A+ | A-

Владо Пенев в "Епизод Две" на колекция "КРИСТАЛ"

След внезапния, но внимателно планиран успех, на бранда КРИСТАЛ преди близо година (с участието Лили Иванова) той се завръща с нова серия шармантни дрехи. За да представят колекцията си, КРИСТАЛ се спират на емблематичния актьор и софийска легенда Владимир Пенев, известен със собствения си стил и класа на обличане, и живот. От бранда смятат, че той припокрива 100% концепцията им с неговото куул излъчване и рафинираност.

"Епизод Две" включва 7 (отново монохромни) артикула изработени в традицията на КРИСТАЛ - оувърсайз, принтове, лога, изрязани ръкави и внимание в детайла. Най-емблематично е завръщането на оувърсайз хуудито от първата колекция, този път с принт, включващ координатите на легендарната градинка Кристал.

"Епизод Две" е допълнена от черни ти-шърти, блуза с изрязани ръкави, вдъхновена от гръндж естетиката, раиран танк топ, черен дизайнерски комбат панталон от вата, както и черна шапка с логото на компанията. "Епизод Две" беше представен на 12 декември 2019 г. във FlipFlop Bar, София. Колекцията може да бъде намерена в магазини Foot Court 16.12.2019.

Идеята за бранда КРИСТАЛ се заражда през лятото на 2017 г. в двама отколешни приятели, споделящи общи интереси и вкусове - едно от лицата на нощна София - Мартен Роберто и фенът на екстремните спортове и снийкърхед Никола Владимиров. 
Мартен е диджей, ТВ водещ и артист със собствена модна линия Marten, а зад Никола стои сноуборд списанието White Room, участие в магазини Contrabanda,Foot Court и собствен бранд за дрехи - Brocode.

ДНК-о на КРИСТАЛ е създаването на експериментална колекция дрехи, която не се съобразява с пазара и желанията на масовия потребител. Тя е личен техен прочит на модата, която харесват - симбиоза между уличен стил и класически градски силуети. Двамата стоят зад всичко в целия производствен процес - от избора на материи, кройки, шев и печат, до разпространение и реклама.

Името КРИСТАЛ е референция към емблематичната локация в София и настоява за налагането му като локален столичен бранд. Логото е дело на прогресивният дизайнер и фотограф Георги Панчев.


Владо Пенев в "Епизод Две" на колекция "КРИСТАЛ"Владо Пенев в "Епизод Две" на колекция "КРИСТАЛ"

Тагове: ВладоПеневЕпизодДвеколекцияКРИСТАЛмода

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ