www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте новата спортна Toyota Yaris месец преди официалния й дебют!

13.12.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5073 прочитания
A+ | A-

Вчера беше анонсирано, че официалният дебют на Toyota GR Yaris ще се състои през януари 2020 година по време на автомобилно изложение в Токио.

Сега, почти месец преди премиерата, автомобилът може да бъде видян без камуфлаж благодарение на шпионски снимки, разпространени от списание Wheels.

Ясно се вижда, че фотосите са направени по време на заснемането на рекламния клип, с който Toyota подготвя феновете си за дебюта на горещия хечбек.

Първоначалните планове на фирмата бяха да извади 3-вратия спортист на рали "Австралия", но природните бедствия на континента възпрепятстваха идеята.

Сега премиерата се мести в Япония, където GR Yaris ще влезе в продажба най-първо. Смята се, че задвижването ще бъде поверено на 1.8-литров турбо мотор, който не е изключено да работи с 4х4 система.

Засега не е ясно дали GR Yaris ще има характера на сериен автомобил или на лимитирана серия по подобие на предишния Yaris GRMN, който беше ограничен до 400 бройки в Европа.Тагове: toyotayarisНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ