www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

KIA Optima може да получи ново име

13.12.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2505 прочитания
A+ | A-

Задава се изцяло ново поколение на седана KIA Optima, дизайнът на което вече беше показано в Южна Корея по-рано тази година.

Предстои скоро да разберем всички подробности за автомобила, който не е изключено да промени името си на глобалните пазари.

Според репортажи от популярни сайтове, корейците обмислят да лансират името К5 като международен индекс за обновения седан.

Доказателство за тези намерения са скорошни патенти на името К5 в САЩ и в Европа. От самата компания все още не желаят да потвърдят официално информацията.

Първите цялостни изображения на седана показват, че дизайнът на машината ще бъде коренно различен от този на предшестващия модел. Консервативните линии са заменени от остри форми, по подобие на новия Hyundai Sonata.

Формата на каросерията ще е определено впечатляваща. Возилото, което по принцип принадлежи към сегмента на седаните, ще има скосена линия на покрива, наподобяваща купе.

Корейците казват, че рамки на прозорците на страничните врати липсват, което е подход, който най-често виждаме при купе автомобилите.

Стандартно колата ще се движи върху 16-цолови гуми, но опционално ще са достъпни джанти с размер до 19 цола. На разположение за клиентите ще са и различни дизайни за колелата.

Засега няма данни за задвижващите агрегати.Тагове: optimaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ