www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вече подготвят Арена Армеец за „Нощта на скоковете” в събота

12.12.2019 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 1843 прочитания
A+ | A-

Вече подготвят Арена Армеец за „Нощта на скоковете” в събота

Денонощна работа на екипите по организацията на финалния кръг от Световния шампионат по мотокрос–фристайл тече в "Арена Армеец" вече втори ден. Най-добрите състезатели в света заслужават и перфектни условия, за да покажат на 14 декември своето майсторство в скоковете с мотоциклети.

Над 1200 кубика пръст ще бъдат положени в залата, десетки бали със слама са подготвени за покриване на критериите по организацията за събитието. Вече са готови боксовете за моторите, положена е специална дървена настилка върху пода и се работи по изграждане на рампите.

Както е известно, 12 пилоти от Германия, Австралия, Чехия, САЩ, Испания, Франция и Италия ще участват. Публиката ще види някой от добре познатите имена като Петър Пилат, Ханс Акерман, Бриис Изо, така и съвсем нови за България топ фристайл звезди като Пат Боуден и Адам Джоунс и новото попълнение в листата - Марк Пиниол.

Не малко носители на отличия от Световния шампионат по мотокрос фристайл и големите фриистайл серии като Нитро Сиркъс и Екс Геймс също ще покажат своите умения пред зрителите в Арена Армеец. Две нови рампи, от общо седем, които очакват състезателите със сигурност ще оставят без дъх феновете в залата.

Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в съботния ден от 17:00 ч., а състезанието започва в 19:00 часа. Молбата на организаторите от Българска федерация по мотоциклетизъм е да не се чака последния момент за влизане в залата и заемане места по трибуните. Билети все още има и може да се закупят от eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа, както и на касата пред залата (работното й време е от 09:00 до 17:00 часа).


Вече подготвят Арена Армеец за „Нощта на скоковете” в събота

Тагове: NightjumpsподготвятАрена АрмеецНощта на скоковетесъбота

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ