www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Пловдив Плаза бе "Арена на дуелите" от "Фермата"

01.12.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 1150 прочитания
A+ | A-

Пловдив Плаза бе "Арена на дуелите" от "Фермата"

PLOVDIV PLAZA мол посрещна първия си рожден ден с много игри, хубави емоции и купища подаръци за най-големите фенове на риалити шоуто „Фермата“ в събота. Хиляди пловдивчани се стекоха в най-новия и модерен търговски център в града, за да се срещнат със своите любимци от различните сезони на телевизионното шоу и да участват в игрите от „Арена на дуелите“.

А игрите бяха за малки и големи и включваха не само изпитание на умения като сила и сръчност. За истинските професионалисти при спиртните напитки беше надпреварата “Познай ракията“.

Специално за празника Източният атриум на PLOVDIV PLAZA беше преобразен с препятствия и бали със слама, а водещите на „Фермата“ Иван и Андрей даваха кураж на участниците. Еуфорията в мола се допълни от концерта на Михаела Филева и „Славея на Фермата“ – Лилия Семкова. За по-добрата видимост на многохилядната публика организаторите се бяха погрижили цялото шоу да се излъчва на живо на огромния LED екран в мола.

Не само PLOVDIV PLAZA празнуваше в съботния ден. Събитието в търговския център се превърна в троен празник. Другият рожденик беше водещият Иван, а Андрей пък имаше да черпи за имен ден.

Специална изненада за всички гости на събитието беше флаш моб изпълнението на автентични народни песни – специален подарък от Фермерски пазар „Пендара“ за рождения ден на PLOVDIV PLAZA. Празненствата в търговския център продължават и днес със специален коледен караоке концерт на Маргаритка и светването на коледната елха заедно с Дядо Коледа и Снежанка.


Тагове: Пловдив ПлазаPLOVDIV PLAZAАрена на дуелитеФерматадегустация

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ