www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Връчват Балканските награди за туризъм днес

05.12.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 1208 прочитания
A+ | A-

Връчват Балканските награди за туризъм днес

Една от най-дългогодишните хотелски вериги в България - Астери Хотелс, е финалист за петото издание на Балканските Туристически Оскари. Златните статуетки ще бъдат връчени тази вечер в 5-звездния столичен хотел Маринела, съобщава ВИП Комюникейшън.

Веригата Астери Хотелс е създадена от екип професионалисти от хотелския, ресторантьорския и туристическия бранш с над 15 годишен стаж и опит. Тя е насочена изцяло към новите технологии за улеснения начин на работа със собствениците на имоти.

В годините на своята практика екипът, управляващ множество различни хотели и ресгоранти, добре опознава търсенията, желанията и изискванията на туристическите фирми и гостите и така намира точното решение за тяхното пълно удовлетворение. С последователна и всекидневна работа за предлагането на един по-качествен, стойностен и перфектен туристически продукт и гостоприемно обслужване без никакви компромиси.

Веригата управлява генерално и частично хотелите, с маркетинг, продажби, управление на резервации, изготвяне на стратегии и планове, подготовка за откриване или набиране и обучение на персонал. Въвежда световни хотелски стандарти в хотели, хотелски комплекси, ваканционни комплекси, апартхотели, хостели, къщи за гости и апартаменти от хотелски тип.

Във време на неспираща и силна конкуренция и предлагане, което значително надхвърля търсенето в туристическия сектор, професионалното и ефективното управление на обект е от основно и изключително значение за спечелването и задържането на клиенти и от там, за добрата и бърза възвращаемост на инвестицията направена от собственика.

Екипът на фирмата се грижи за увеличаване на продажбите, увеличението и управлението на приходите и намаляване на разходите. При генералния мениджмънт тя осигурява професионални мениджъри и високо квалифицирани ръководни и основни служители на място в хотелския комплекс и те се грижат за цялостното набиране, обучение и управление на персонала.

Изцяло и в сътрудничесто и координация със собственика се създава идейна стратегия и цялостна концепция за работата на комплекса. При управлението на хотели и техните продажби, Астери Хотелс акцентира към ефективния маркетинг и работата с утвърдени сайтове, резервационни системи, туристически агенции и корпоративни клиенти и техните служители. Изготвя маркетингов план специално разработен и насочен към всеки обект в зависимост от вида му, местонахождението, категоризацията, сезонността и ценовата стратегия съобразена с конкуренцията.
 
Финалист в престижния конкурс е и величественият хотел Argisht Partez 4* All Inclusive, част от хотелска верига Asteri Hotels. Перлата в короната на Златни пясъци е повече от архитектурен шедьовър, построен от създателите на Argisht Palace hotel 3*.

Една от перлите в планинския ни туризъм също е финалист за престижните награди. Разположен в полите на Пирин планина, Хотел Ривърсайд в Банско се намира в непосредствена близост до центъра на града и старинната част на китното планинско Банско.

Основният ски лифт e разположен само на няколко минути разстояние, като е осигурен безплатен транспорт до ски лифта през зимния сезон. Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за петото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2019.


Връчват Балканските награди за туризъм днесВръчват Балканските награди за туризъм днесВръчват Балканските награди за туризъм днесВръчват Балканските награди за туризъм днес

Тагове: ВръчватБалкански наградитуризъмднесхотел

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ