www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Специална версия от купето Bentley Continental GT

04.12.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1570 прочитания
A+ | A-

Специална версия от купето Bentley Continental GT

Бентли представи специална версия на купето Continental GT. Тя е в тираж от 15 бройки и е посветена на рекорда за серийни автомобили, който този модел постави на Пайкс Пийк това лято.

Различният гран туризмо е получил карбонов аеродинамичен пакет, зелена боя Radium от ателие Mulliner, черни гланцови вставки върху предната броня, покрива, корпусите на огледалата и в задната част на купето, както и черни 22-цолови джанти Mulliner Driving Specification с гуми Pirelli P Zero Colour Edition. Освен това, като опция на клиентите ще бъде предложена радиаторна решетка с числото 100, напомнящо, че рекордът е бил поставен в годините на вековния юбилей на Bentley.

Салонът на Bentley Continental GT Limited Edition е изпълнен в черен цвят със зелени акценти, а при отделните елементи са използвани алкантара и въглеводород. Върху предния панел от страната на пасажера е изобразен участък от трасето на Пайкс Пийк и рекордното време, за което Рис Милън преодоля 20-километровия маршрут със 156 завоя и денивелация от 1,44 км - 10 минути и 18,488 секунди.


Тагове: СпециалнаверсиякупеBentleyContinental GTПайкс Пийк

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ