www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Разкриха визията на обновения Jaguar F-Type преди премиерата

02.12.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1579 прочитания
A+ | A-

Разкриха визията на обновения Jaguar F-Type преди премиерата

В социалните мрежи се появиха първите официални изображения от обновения спортен автомобил Jaguar F-Type. Премиерата на колата ще се състои късно тази вечер - 22:00 часа.

Съдейки по фотографиите, от предшествника си обновеният спортен автомобил може да се отличи с различна предна броня, увеличена радиаторна решетка и по-тънки светодиодни предни фарове. Тяхната ъгловата форма ще направи колата външно по-близко до седаните XE и XJ.

Снимки от салона засега няма, но, както се очаква, Jaguar F-Type, ще притежава нов мултимедиен комплекс с увеличен сензорен дисплей, както и скоростен лост с различна форма.

В моторната гама на обновения Jaguar F-Type ще влязат нови редови бензинови турбо "шесторки", които ще заменят сегашните механични V6. Не е изключено агрегатите да работят по схемата mild hybrid благодарение на бордовата електрическа мрежа. При това в гамата ще останат предишните "четворки", както и петлитровият компресорен V8.


Разкриха визията на обновения Jaguar F-Type преди премиератаРазкриха визията на обновения Jaguar F-Type преди премиератаРазкриха визията на обновения Jaguar F-Type преди премиерата

Тагове: РазкрихавизияобновенияJaguarF-Typeпремиера

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ