www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Румен Дунев и съпруга денсят при откриването на "Траянини кошари"

29.11.2019 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 4359 прочитания
A+ | A-

Румен Дунев и съпруга денсят при откриването на "Траянини кошари"

Цяло съзвездие носителки на корони за красота, звезди от сцената и екрана, както и представители на бизнес елита бяха специални гости на един от най-емблематичните ресторанти в София, който отвори врати напълно обновен и с бутиково меню, запазило непреходността на българските традиции, съобщава ВИП Комюникейшън. След пожар в камината преди няколко седмици, се възроди за нов живот ресторант "Траянини кошари" (бивш "Кошарите").

Домакини на вечерта бяха новите собственици Ивайло и Татяна Константинови, заедно с управителя на веригата заведения Николай Наков, които посрещнаха с традиционни вкусове от бутикови български ферми и мандри над 150 ВИП гости. Създателите на брандове като "Ла Катедрале", "Катедрале дел Мар" и "Текеро", показаха високо ниво и в българската традиционна кухня.

Със селекция от мандраджийски сирена и кашкавали, шиш кебап от мляни телешки и свински мръвки от бутикови ферми, както и печени прасета и агнета, с домашен тиквеник и млечна баница, гостите се върнаха в детските си години, когато са глезени от вкусните ястия на своите баби. Виното също беше бутиково - от ивайловградската изба „Шато Константен“ - бяло и червено.

Освен с богата фолклорна програма на оркестър "Траяна", професионална танцова формация "Сая" и на атрактивния духов оркестър от Цариброд, вечерта беше наситена с вечните хитове на Еми Стамболова, Сунай Чалъков и ромския славей със световна слава Джони Илиев. Гвоздей на вечерта бе войводата Володя Стоянов, който доказа, че има верни фенове и сред легендите на родната естрада.

Неостаряващият секссимвол на попмузиката ни Кристина Димитрова стана на крака, за да заснеме с телефона си изпълненията на войводата, а носителките на титлите Мисис България - Марина Цветанова, Ана Иванова и Галина Недялкова, си направиха селфи с фолклорния певец. Агент Иван Тенев не пропусна да издаде за всички гости засекретената информация на ухо, като свърза победната битка на цар Самуил, спрял Траяновите войски към София, с превземането на столицата от реновирания ресторант и уникалната му българска кухня.

Водещият на вечерта - спортният журналист от Дарик радио Иво Райчев, цяла вечер мотивира дамите да канят кавелерите, а първа се възползва новата жена на автомобилния състезател Румен Дунев - Ани. Най-активна на дансинга обаче бе бившата зам.-министърка на туризма Надя Маринова, която бе в компанията на журналистката и пи ар Патриция Кирилова, пернишката сексбомба Аниела Милушева и собственичката на рудник Кремиковци Цвете Борисова.


Румен Дунев и съпруга денсят при откриването на "Траянини кошари"Румен Дунев и съпруга денсят при откриването на "Траянини кошари"Румен Дунев и съпруга денсят при откриването на "Траянини кошари"Румен Дунев и съпруга денсят при откриването на "Траянини кошари"

Тагове: Румен ДуневсъпругаоткриванеТраянини кошариНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ