www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Любовна история през погледа на истинските софиянци в театър "Азарян"

23.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1004 прочитания
A+ | A-

Любовна история през погледа на истинските софиянци в театър "Азарян"

Театър Азарян ще посрещне премиерата на първото в София театрално представление изцяло на английски език #LOVESOFIA по сборника с разкази #LIVEFROMSOFIA. Спектакълът ще заведе зрителите на вълнуваща и по-различна разходка из столицата, разкривайки култовите софийски персонажи и техните завладяващи истории. Премиерата е на 7 декември от 18:30 часа.
 
Представяйки една любовна история през погледа на истинските софиянци, представлението поставя фокус и върху това кои всъщност са тези "истински" софиянци. 5 местни гида ще се опитат да дадат отговор на този въпрос, а тяхната задача е да накарат публиката да се наслади на града, на онези малки моменти, които всеки един споделя с любимия човек, тук и сега... в София.

Режисьор на спектакъла е Никола Стоянов. Драматургията е дело на Александър Шпатов и Александра Генова. Сценографията е на Теодор Киряков. Участват Анна Симова, Боян Петров, Весела Петрова, Светла Рангелова и Станислав Кертиков.

#LOVESOFIA ще накара зрителя да усети по нов начин приятелството и любовта, да изживее София... с любов. Софиянци и гостите на столицата ще гледат спектакъла още и на 8 декември от 18:30 ч. и на 21 декември от 18:00 часа.


Любовна история през погледа на истинските софиянци в театър "Азарян"Любовна история през погледа на истинските софиянци в театър "Азарян"

Тагове: Любовна историясофиянцистоличанитеатърАзарянНДК

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ