www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Tesla Cybertruck дойде на нашата планета от бъдещето

22.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 9126 прочитания
A+ | A-

В компанията на автомобили от филми на sci-fi тематика като Blade Runner и Back to the Future, Tesla направи премиера на чисто новото си произведение - Cybertruck.

Каросерията на машината е направена от стомана, която не просто е издръжлива на надраскване, а би трябвало да издържи удар с чук без да се деформира.

По време на презентацията на пикапа, след удар с голям чук, по шофьорската врата не остана и следа. Но пък рекламираното супер здраво стъкло се счупи пред медиите.

По отношение на задвижването, ще се предлагат три версии като най-мощната с двойно предаване ще достига 96 км/ч от място за 2.9 секунди. Най-ефективната пък ще може да изминава над 700 километра с едно зареждане на батериите.

Товарното пространство има стандартна за класа форма и може да побере багаж с тегло от малко над тон и половина. Пикапът може да тегли прикачен товар с тегло до 6350 килограма.

Що се отнася до офроуд възможностите, Tesla обещава ъгъл на захождане от 35 градуса и заден ъгъл на проходимост от 28 градуса.

Стартовата цена на Cybertruck ще бъде 39 990 долара за модел със задно предаване. Флагманският модел с три електромотора ще започва от 69 990 долара.

Поръчки вече могат да се направят онлайн а първите доставки до клиенти са насрочени за края на 2021 година.Тагове: teslaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ