www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Стартираха петиция срещу името на новия Ford Mustang Mach-E

21.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 4928 прочитания
A+ | A-

Фактът, че Ford включи името Mustang в названието на най-новия си електрически автомобил изглежда не се харесва от всички. Коментарите в интернет не спират, а някои дори взеха и по-решителни мерки.

Известно име от американската автомобилна сцена, Джими Динсмор, който е журналист и отявлен фен на Mustang, стартира онлайн петиция, която цели промяната на името на продукта.

"Поставянето на името Mustang на четириврат кросоувър с 4х4 предаване е абсолютно загърбване на историята на модела. Всичко това не се харесва от клубовете и ентусиастите, които подкрепят модела през всички десетилетия досега," Дисмор коментира.

"Не очаквам Ford в действителност да промени името на модела, но искам гласът на всички тези фенове да бъде чут," добавя той.

Дисмор припомня, че подобно нещо се е случвало и в близкото минало, когато през 80-те години на миналия век Ford решава да възроди името и да го използва за спортен автомобил с предно предаване, базиран на технологии от Mazda. След сериозен отзвук от феновете на модела, стратегията на марката се променя.

Към момента подписалите петицията са над 3000.Тагове: mustangНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ