www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Киномания 2019: Филми със звездите Ема Томпсън и Ванеса Редгрейв

17.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1401 прочитания
A+ | A-

Киномания 2019: Филми със звездите Ема Томпсън и Ванеса Редгрейв

Киномания ще зарадва почитателите на актрисите Ема Томпсън и Ванеса Редгрейв с премиерни за страната ни прожекции на най-новите им филми „Късното шоу” и „Г-жа Лаури и син”. В кино „Люмиер Лидл” зрителите ще гледат филмите съответно на 18 ноември от 20:30 ч. и на 25 ноември от 18:30 часа.
 
След бляскава 25-годишна кариера харизматичната, но уморена кралица на вечерните ток-шоу програми Катрин Нюбъри разбира, че рейтингът й главоломно пада. Добре платеният й екип, изпълнен с егоцентрични мъжкари и фрустрирани особняци, определено има нужда от женско присъствие.

Точно в подходящия момент се появява дръзката Моли – очарователна млада дама, която компенсира пълната липса на професионален опит с неизчерпаем ентусиазъм и енциклопедични познания върху работата на Катрин. Напомняща донякъде на „Дяволът носи Прада”, тази очарователна комедия можем да определим като един от хитовете на годината, а Ема Томпсън отново прави изключителна роля.

Още един филм с участието на звезда от Холивуд ще гледаме на Киномания 2019. Прекрасен, изпълнен с много хумор, „Г-жа Лаури и син” представя въздействието на една обсесивна майка върху един от най-големите британски художници на XX в. – Л.С. Лаури. Увлекателен и забавен, „Г-жа Лаури и син” предлага уникален майсторски клас по актьорско майсторство, в който Ванеса Редгрейв и Тимоти Спол се надиграват като майка и син, разделени от изкуството и амбицията.


Киномания 2019: Филми със звездите Ема Томпсън и Ванеса Редгрейв

Тагове: Киномания 2019филмикинозвездиЕма ТомпсънВанеса Редгрейв

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ