www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Легендарни битки от Средновековието - трета документална поредица на „Армеец“ и „Българска история“

18.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Ретро, музеи, история | Автор: Jordan Lukanov | 955 прочитания
A+ | A-

Легендарни битки от Средновековието - трета документална поредица на „Армеец“ и „Българска история“

Десет емблематични и придобили статут на „легендарни“ български победи от далечното минало на България са във фокуса на третата съвместна документална поредица на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“ – „Средновековна слава“. Премиерата на образователния видеопроект ще се проведе на 21 ноември от 19 часа в Националния археологически музей в София.

След като през изминалите две години поредиците „Българско военно чудо“ и „Нашите пълководци“ заинтригуваха хиляди, сега третият образователен проект на ЗАД „Армеец“ и сдружение „Българска история“ ще се насочи към един още по-далечен период – Средновековна България. А целта му е да създаде вдъхновяващ и критичен поглед към онези бляскави моменти от историята на страната ни, които са поставяли България твърдо на картите на Балканите и Европа.

По време на премиерата ще бъдат представени част от анимационно-документалните видеа, а авторите ще разкажат какво предстои през годината. Входът за премиерата на „Средновековна слава“ е свободен.Тагове: Легендарни биткиСредновековиедокументалнапоредицаАрмеецистория

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ