www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)

18.11.2019 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 1976 прочитания
A+ | A-

Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)

Новите модели Opel Corsa и Corsa-e бяха в центъра на вниманието на гостите на тазгодишното международно автомобилно изложение IAA 2019 във Франкфурт. Сега предстои те да се появят и по пътищата, придружени от посланика на марката Opel Юрген Клоп.

Защото е безспорно забавно да говорим за предимствата на авангардните технологии като електрическата мобилност например, но още по-забавно е всеки да се запознае отблизо и лично с тях зад волана на новото поколение на Corsa. А кой би могъл да излъчи това послание по-добре от успешния футболен треньор, който подлага на изпитание обещанията на германската марка по отношение на електрическата мобилност в новите телевизионни реклами, чието излъчване вече започва?

Харизматичният, харесван и забавен Юрген Клоп се грижи за изграждането на положителния имидж на марката Opel вече седем години и вече има зад гърба си основни роли в повече от 20 германски и международни телевизионни рекламни кампании на Opel. Едновременно с това, той има и много бройни изяви като мотиватор за служителите и дилърите на компанията и като партньор за интервюта по време на събития. На този фон е напълно и естествено потвърденото намерение на автомобилния производител и на победителя в Шампионската лига през 2019 г. да удължат своето успешно сътрудничество в дългосрочен план.

„Аз определено съм част от целевата група клиенти на новата Corsa-e“, споделя Юрген Клоп: “Електрическата Corsa е идеално превозно средство за ежедневните ми пътувания от дома до тренировъчното игрище, до стадиона Анфийлд или до летището. Този автомобил е наистина страхотен във всяко отношение – в Opel определено са свършили много добра работа.“

Със своята акумулаторна батерия с капацитет от 50 кВт/ч, моделът с пет врати и максимална мощност 100 кВт (136 к.с.) може да измине до 330 км с едно зареждане (WLTP). На практика за Клоп това означава, че ще му се налага да зарежда батерията само веднъж седмично.Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)

Тагове: OpelрекламазалагаЮрген КлопCorsaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ