www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Две издания на "Академията на Димитър Маринов" в София

15.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 979 прочитания
A+ | A-

Две издания на "Академията на Димитър Маринов" в София

Броени дни преди старта на Академията за актьори в НДК Димитър Маринов снима в трилър на „Уорнър Брос”, партнирайки си на снимачната площадка със звездите Дензъл Уошингтън, Джаред Лето и Рами Малек. В криминалната лента, озаглавена „Little things” („Малките неща”), българският актьор влиза в ролята на мениджър.

Сюжетът на филма разказва историята на помощник шерифа Дийн, в чиято роля ще видим самия Дензъл Уошингтън, и детективът Бакстър, изигран от актьора Рами Малек (пресъздал легендарния Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“). Обединява ги разследване на убийство, чиито следи водят в Лос Анжелис. От своя страна Джаред Лето ще бъде предполагаемия сериен убиец.
 
Режисьор на филма е Джон Лий Ханкок, станал известен с филма The Rookie (който разказва за живота на бейзболния играч и треньор Джим Морис), след това със "Спасяването на мистър Банкс" (с участието на Том Ханкс, Ема Томпсън, Колин Фарел, Пол Джиамати).

Опитът си от снимачните площадки в Холивуд Димитър Маринов ще пренесе и в България чрез своята Академия за актьори – Screen Acting Academy. Всички участници с интерес към кино, реклама и телевизия, ще направят своите публични представяния по групи след работата си в Академията на 1 декември и 6 декември в Клуб 1.
 
Поради големия интерес към Академията на Димитър Маринов в София организаторите пускат следваща извънредна група за възрастни от 18 до 35 години, която ще бъде в седмицата от 2 до 6 декември, съобщи мениджърът му Павлина Величкова. Академията е проект на Marinov Actors Studio, PV Management в сътрудничество с Национален дворец на културата (НДК).


Тагове: Киномания 2019академияДимитър МариновСофияактьори

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ