www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Кросоувър от Hyundai със скрити фарове

15.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1900 прочитания
A+ | A-

Видео: Кросоувър от Hyundai със скрити фарове

На автомобилното изложение в Лос Анджелис в края на ноември Хюндай ще представи иновационен компактен кросоувър с плъг-ин хибридна силова установка. За съжаление, това не е производствен модел, а друга - вече седма - концепция, демонстрираща развитието на новата фирмена стилистика „Sensuous Sportiness”.

Както казва шефът на дизайнерския център в Hyundai Сан-Юп Ли, неговият екип търси иновативни решения, които ще увеличат емоционалния компонент на опита от използването на автомобилите от марката. Повърхностите на концептуалния кросоувър са проектирани така, че изглеждат като едно цяло, а формите му нямат ясно изразени граници.

Един от основните „елементи“ - предната част със скрити фарове, напомня миналогодишната концепция Le Fil Rouge и обновения Grandeur. Решетката на радиатора е „динамична“ - при движение всяка от нейните клетки се движи в предварително определена последователност, което не само дава интересен визуален ефект, но и подобрява аеродинамичните характеристики.

Данни за силовата установка засега липсват, а и те не са особено важни, тъй като това е шоукар без серийни перспективи. В същото време новата кола може да се разглежда като ранен предвестник на градски кросоувър от следваща генерация.Тагове: Лос АнджелисавтосалонвидеокросоувърHyundaiфарове

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ