www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford "изпусна" новия Mustang Mach-E преди официалния му дебют

15.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 8113 прочитания
A+ | A-

Официалният дебют на електрическия Ford Mustang Mach-E е насрочен за неделя късно вечерта бълграско време, но вече можем да хвърлим поглед към возилото, над два дни по-рано.

Причина за това за успешните опити на членове на различни фен форуми на Синия Овал да проникнат в официалния сайт на марката в САЩ. След като това се случи, потребителите са направили скрийншотове, които разкриват част от детайлите.

Информацията показва, че моделът ще е относително достъпен. Базовият модел Select ще започва от 43 895 долара, а най-скъпият засега ще се казва GT и ще започва от малко над 60 хиляди долара.

Моделът, който ще бъде лансиран първи - First Edition, и който ще бъде много богато оборудван, ще носи цена от 59 900 долара.

В зависимост от избраната версия - със задно и двойно предаване, возилото ще може да изминава между 400 и 500 километра с едно зареждане.

Топ вариантът GT ще вдига от 0 до 100 км/ч за под четири секунди и ще предлага най-динамично поведени от всички налични версии. Моделите само със задно предаване ще стигат до 100 км/ч за около 5.5 секунди.Тагове: fordmustangНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ