www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Киномания 2019: Теодор Ушев специално за българските си почитатели (видео)

12.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1125 прочитания
A+ | A-

Киномания 2019: Теодор Ушев специално за българските си почитатели (видео)

Теодор Ушев и екипът от Япония, който ще пристигне за вечерта, посветена на българския аниматор в рамките на Киномания 2019, отправиха специално видео обръщение от Токио. В момента Теодор е в Япония, а в България ще пристигне за кино-концерта, който ще премине под наслов „Нарисувай ми тъга”.

Събитието ще се проведе в зала 1 на НДК на 17 ноември от 19:00 часа. Във видеото Теодор е в компанията на екипа от Токийския университет в Япония, които споделят и първите научени думи на български език, сред които са „Здравей София“ и „до скоро“.

Продуцентите от Токио ще осигурят специален софтуер за кино-концерта по „Четирите годишни времена” на Вивалди, който ще синхронизира ритъма на картината и живата музика, която се изпълнява. Музикалното удоволстие за публиката в зала 1 ще поднесат музикантите от ансамбъл „Куарто” със солист Иван Пенчев.

Във втората част от вечерта зрителите ще могат да гледат единствената прожекция за България на най-новия филм на Теодор Ушев – „Физика на тъгата” (по едноименния роман на Георги Господинов). Филмът вече има 6 награди от 4 престижни световни фестивала в Торонто, Ванкувър, Отава и Монреал.
Тагове: Киномания 2019Теодор Ушевпочитателивидеоконцертфилм

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ