www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Медея": Дискусия със Снежина Петрова и екипа в театър "Азарян"

13.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 917 прочитания
A+ | A-

"Медея": Дискусия със Снежина Петрова и екипа в театър "Азарян"

След успешната софийска премиера на спектакъла „Медея” на театралната сцена в НДК на 14 ноември всички почитатели на представлението ще могат да се срещнат с актрисата Снежина Петрова, преводача Георги Гочев и част от творческия екип на проекта в отворена дискусия в Театър Азарян. Събитието е с начален час 18:30 ч. и ще премине под наслов „Медея без мит”. Входът както за закупилите билет за спектакъла, така и за други посетители, е свободен.

„Да се срещнем с публиката извън защитеното пространство на представлението е много вълнуващо и различно преживяване”, споделя Снежина и обещава всеки зрител да има шанса да се докосне до „магическата” корона на Медея. След събитието, закупилите билет за представлението от 20:00 ч., ще имат възможност да се потопят в света на древногръцката митология и да станат част от магията, наречена „Медея”.
 
Изоставена от своя мъж, Медея търси и намира възмездие, като посяга на една универсална ценност – своите деца. Трагичният й избор вълнува човечеството от Античността до днес. Текстът на Еврипид от 431 г. пр. Хр., оживява в новия превод от старогръцки на Георги Гочев и Петя Хайнрих и във виртуозното изпълнението на 40 актьори, музиканти и деца. Режисьор на представлението е Десислава Шпатова, а сред актьрите са Койна Русева, Ивайло Герасков, Станка Калчева, Петър Дочев и др.


"Медея": Дискусия със Снежина Петрова и екипа в театър "Азарян"

Тагове: МедеядискусияСнежина ПетроваекиптеатърАзарян

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ