www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

АвтоВАЗ патентова салон на нов SUV

08.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1475 прочитания
A+ | A-

АвтоВАЗ патентова салон на нов SUV

Компания АвтоВАЗ патентова интериора на свой нов автомобил. Съответният документ се появи в руското патентно ведомство. Може да става дума за кросоувър Lada 4x4 от следващо поколение. На изображенията салонът напомня прототипа 4х4 Vision, който беше представен на Автосалон Москва 2018.

В документа се казва, че авторите на новия интериора са 13 човека, включително вицепрезидентът по дизайн в АвтоВАЗ Стив Матин. Съдейки по изображенията, автомобилът ще получи цифров приборен панел и голям дисплей на мултимедийната система. Освен това се вижда масивният селектор на автоматична скоростна кутия.

По-рано се беше появило патентно изображение на екстериора на кросоувър на АвтоВАЗ, който се предполага, че идва на смяна на модела 4х4. Външно автомобилът напомня концептуалната кола Lada 4x4 Vision.

Разработчиците не привеждат точни данни за прототипа, но отбелязват, че машината е построена върху шаси с дължина 4,2 метра. Не е изключено, че в основата на автомобила лежи архитектурата на алианс Renault-Nissan за средноразмерни машини с наименованието CMFB-LS.

Очаква се, че дебютът на автомобила ще се състои не по-рано от 2022 година. Не е изключено новият кросоувър да се произвежда паралелно с модела от сегашното поколение.


АвтоВАЗ патентова салон на нов SUVАвтоВАЗ патентова салон на нов SUVАвтоВАЗ патентова салон на нов SUV

Тагове: АвтоВАЗ4х4LadaпатентсалонSUVкросоувър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ