www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Peugeot представи e-Expert с до 300 км автономност

07.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 1239 прочитания
A+ | A-

Peugeot представи e-Expert с до 300 км автономност

С Peugeot e-Expert френската компания Пежо продължава да електрифицира своите модели, за да постигне амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 година. Версията Peugeot e-Expert ще бъде още едно потвърждение за лидерските позиции в лекотоварния сегмент.

Две нива на автономност (200 км и 300 км по WLTP), специални версии: ще можете да изберете своя автомобил без компромис. Предвид това, че повечето бизнес клиенти шофират по-малко от 300 км на ден, електрическа версия на Peugeot Expert изглежда логична. Този факт се подсилва от все по-ограничения достъп до градските центрове, като някои градове вече разрешават в тях единствено 100% електрически автомобили.

Наскоро обновен до стандартите Euro 6D с гама, все по-адаптирана към специфични начини на ползване, PEUGEOT EXPERT вече съществува в 100% електрическа версия и стана PEUGEOT e-EXPERT.

Потребителите ще могат да избират между два размера на батерията:
- 50 кВт/ч, за пробег от 200 километра (WLTP),
- 75 кВт/ч, за пробег от 300 километра (WLTP).

Оставайки верен на концепцията на Марката PEUGEOT, че не е необходимо да се придобива друг автомобил, за да може да се шофира електрически такъв, PEUGEOT e-EXPERT запазва атлетичния стил на версиите с двигател с вътрешно горене и същия товарен капацитет.


Тагове: Peugeotелмобилпредставиe-Expertавтономност

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ