www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

За 5-годишния юбилей София Картинг Ринг с нова конфигурация

05.11.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Jordan Lukanov | 1507 прочитания
A+ | A-

За 5-годишния юбилей София Картинг Ринг с нова конфигурация

По случай 5-ия си рожден ден най-голямата закрита картинг писта на Балканите ще изненада своите посетители с ново трасе. Екипът на София Картинг Ринг подготви нови високоскоростни емоции за всички фенове на моторните спортове, като новата конфигурация е достъпна от началото на този месец.

Всеки ще има възможност да тества своите способности, като от старта до финала ще трябва да се преодолеят 646 метра дължина, с 18 завоя. Шест от завоите след старта на обиколката са напълно променени, като с новия дизайн се изискват умения за поддържане на висока скорост в поредица от завои и къси прави. Степента на сигурност е сред приоритетите за София Картинг Ринг и затова ще се погрижат новите висококачествени ограждения и специална настилка, гарантираща възможно най-добро сцепление.

Това е трета промяна на конфигурацията на трасето за 5-е години, откакто София Картинг Ринг отвори врати и се превърна в любимо място за забавление на малки и големи. Освен търсещите фън и адреналин, новата конфигурация ще бъде използвана за многобройните надпревари и шампионати, които се провеждат на пистата. Многото различни треактории и начини на преминаване ще позволят повече изпреварвания и атракция за зрителите.

Промяната ще помогне и в обучението на най – малките пилоти участващи в „Картинг Училището за Шампиони“. По-голямата дължина и трите завоя в повече, покачиха най–добрите времена с над 3 секунди.

През февруари тази година, в търсене на най-тясната връзка между любителско и професионално изживяване, София Картинг Ринг представи и най-новите членове на семейството си, а именно новия модел картинги CRG. Сега, когато пистата ще зарадва всички посетители и с нова конфигурация, на практика ще се превърне в едно напълно обновено място за спорт и забавление на закрито.


За 5-годишния юбилей София Картинг Ринг с нова конфигурация

Тагове: КартингюбилейСофия Картинг Рингноваконфигурация

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ