www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Най-старото активно име в автомобилната индустрия стана на 85 години

01.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4064 прочитания
A+ | A-

Wrangler, Golf, Corolla, Beetle - все имена, които автомобилната индустрия познава от десетилетия насам. Нито едно от тях обаче не може да се мери с абсолютния рекордьор в това отношение.

Става дума за американския модел Chevrolet Suburban, който навърши 85 години от появата си на пазара. През целия период от лансирането си до ден днешен возилото не е било извън производство.

„Докато светът се е променил значително, Suburban остава също толкова актуален днес, колкото и през 1935 г. Suburban създаде сегмента SUV - предлага безпрецедентна комбинация от комфорт zа пътниците и товароносимост“, коментира Пол Едуардс, вицепрезидент по маркетинга на Chevrolet.

Актуалното поколение на Suburban предлага място за до девет пътника и мотор с работен обем до 6,2 литра. Скоро ще видим и изцяло нов наследник на големия SUV.

Оригиналният Suburban има място за осем пътника и двигател с мощност от 60 к.с. Впечатляващо за времето си, а и за наши дни, при спуснати втори и трети ред седалки багажникът има обем от над 3250 литра.
Тагове: chevroletsuburbanНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ