www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Определиха най-добрите механици на Honda в България

01.11.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 2166 прочитания
A+ | A-

Определиха най-добрите механици на Honda в България

Петте най-добри механици на Honda в България получиха официалните си грамоти вчера, 31 октомври, по програмата на Honda за обучение и сертифициране, приложима за цяла Европа. Драгомир Иванов, Радой Янчев, Мехмед Небилиев, Ивайло Гецов и Венцислав Василев преминаха през специално обучение, положиха изпити и всички се справиха отлично.

За да станат част от програмата, те първо бяха подложени на тестове, после преминаха самостоятелно през образователни онлайн модули в европейската система на Honda. След решаването на теоретичните задачи в края на всеки модул в програмата последва и финалът - практическо решаване на седем нелеки задачи в реални условия.

Всеки от младежите безпогрешно откри неизправностите в автомобилите от изпита и отговори без затруднения на всички поставени въпроси. Драгомир Иванов получи и специална награда, тъй като постигна отличен резултат, а негов подгласник е Радой Янчев. И двамата механици работят заедно в екип в сервиза на Бултрако Моторс на бул. Ботевградско шосе 326.
 
Европейската програма на Honda задължава всеки оторизиран дилър да осигури в сервиза си поне по един механик, получил съответния сертификат. „Гордеем се, че в комплексите си в Пловдив и в София дори надвишаваме норматива на високотехнологичната японска марка и разполагаме с по двама такива“, сподели Петър Спасов, мениджър сервизна дейност в Бултрако АД, официален представител на Honda, и водещ обучението.


Определиха най-добрите механици на Honda в БългарияОпределиха най-добрите механици на Honda в България

Тагове: Определихасервизнай-добримеханициHonda

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ