www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Продават много рядък и запазен VW Passat у нас

31.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 111613 прочитания
A+ | A-

Доста рядко у нас изпадат подобни машини за продажба, свикнали сме по-често да ги виждаме в Германия и Италия. Става дума за Volkswagen Passat B3 GT G60 Syncro, произведен през 1992 година.

Возилото е комби и в момента е във втория си собственик при пробег от 265 000 километра. Снимките показват един почти безупречен автомобил, като единствените забележки, които доловихме, са състоянието на шофьорската седалка и леко натиснатата врата на багажника.

Под капака на този Passat работи 1.8-литров мотор с мощност от 160 к.с. Тягата достига до четирите колела посредством двойно предаване и ръчна скоростна кутия. Ето и още информация от самия продавач:

"Колата е произведена 1992 г., наша е от 2003 г. (ние сме втори собственици). Карана е като семейна кола до 2009 г., от тогава до сега се кара любителски - минава по макс. 1-2 хил.км на година.

В момента е на 265 хил.реални км !

За съжаление се налага да я продам, понеже вече няма да има къде да я държа и трябва да стои на улицата. Бях намерил гараж, където да я съхранявам, но и той отпадна... Не бързам с продажбата! Ако излезе някой ценител, добре, ако не си остава."

Цената, срещу която собственикът би се разделил с редкия и запазен Passat, е 4200 лв. Вижте повече тук.Тагове: продава сеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ