www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Записи със Соня Йончева и Il Volo в Новогодишния музикален фестивал

30.10.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1173 прочитания
A+ | A-

Записи със Соня Йончева и Il Volo в Новогодишния музикален фестивал

Две знакови имена от съвременната музикална сцена – българската оперна прима Соня Йончева и оперното поп трио Il Volo – са част от богатата програма на тазгодишното издание на Новогодишния музикален фестивал в НДК. Запис на операта „Дон Карлос“ на Верди от откриването на сезона на Парижката опера при Бастилията на 10 октомври 2017 г., с участието на Соня Йончева като Елизабет ще можете да гледате на 29 декември от 17:00 часа в кино „Люмиер Лидл“.
 
Българската оперна прима играе в компанията на тенора Йонас Кауфман и забележителното мецосопрано Елина Гаранча, която също дебютира в ролята на Принцеса Еболи. В спектакъла се включват баритонът Людовик Тезие и басът Илдар Абдразаков, а на диригентския пулт е Филип Жордан. Постановката е режисирана от провокативния полски режисьор Кшищоф Варликовски. Тенорът Йонас Кауфман, е един от най-търсените и слушани оперни певци на 21 век. Носител на престижни световни награди, свързани с музика.

На 30 декември от 18:00 часа, отново в кино „Люмиер Лидл“ ще можете да се насладите на концертния запис на световно известното оперно-поп трио Il Volo. Джанлука Джинобле, Иняцио Боскето и Пиеро Бароне изпълняват едни от най-популярните класически италиански, испански и английски песни, с които пленяват публиката от „Be my love “, до „La nave del olvido“ и „Arrivederci Roma“. Веднага след голямото им турне в Япония, Ню Йорк, Лондон, Москва и цяла Европа, включително и в България, продуцентите на трио Il Volo пускат по кината концертен запис на участието им в Матера – Европейска столица на културата 2019 като жест към техните многобройни фенове.

Билети за запис на операта „Дон Карлос“ на Верди с участието на Соня Йончева – 20 лв. Билети за концертния запис на Il Volo – 20 лв., или на място на касите на Билетен център – НДК. Намаление за ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение – 15 лева.


Записи със Соня Йончева и Il Volo в Новогодишния музикален фестивал

Тагове: ЗаписСоня ЙончеваIl VoloНовогодишниямузикален фестивал

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ